Post by therpoffnascgestmumb on Mar 7, 2022 19:31:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok kaynak hack ▞▞▞
▞▞▞ Jewel Blast : Temple 2022 version ▞▞▞
Bir sürü reklam var. Lily'nin Bahçesi reklamlarını cinsel telkin nedeniyle rahatsız edici buluyorum. Şimdiye kadar eğlenceliydi. Seviyeleri yeniden yapabilmen ve kaçırdığım hediyeleri alabilmen gerçekten hoşuma gidiyor. Az önce karakterlerin birbirlerinin kokteyllerine gizlice uyuşturucu soktuğu bir reklam gördüm. Ebeveynler dikkat.
güzel
Sadece reklam gösteren bir saçmalık,oyun bile değil.
Süper bir oyun olurdu ama Allah'ım reklamlar her şeyi yutuyor. Çok sayıda reklam nedeniyle üç seviyeden sonra kaldırıldı. edit: Üzgünüm, o kadar çok reklam var ki.
Bu harika bir oyun! Sadece 4 yıldız verdim çünkü çok fazla reklam var ve günlük bir görev ödül videosunu 4 kez izle dedi. Videoyu dört kez izledim. Ama nasıl yaparım? >> Lütfen bir kerede bana cevap verin. Ama yine de bu oyunu seviyorum. Lütfen bana cevap verin. teşekkürler
Reklamları olduğu gerçeğiyle iyiydim; En son güncellemelerden biri bunu yapana kadar, HER ZAMAN bir seviyeyi oynadığınız veya tekrar oynattığınız zaman reklamlar aldınız. kaldırıyorum; Bu, söz konusu güncellemeden önce muhafazakar olarak 120 seviye olduğum için utanç verici.
Jewel Blast : Temple Puzles uhp
. Bu oyunu geçmişte birkaç kez sildim... Ama... kendimi her zaman geri dönerken buldum... O yüzden bir şans ver.. Sen de harika bulabilirsin..!
Reklamlar taciz edici. Orada daha iyi oyunlar var; Devam etmeden önce 3 kez hayır demek zorunda kalmadan. Oyun tahtaları arasında uzun aralar vermeyi seviyorsanız... Zor olmasa da sorun değil.
Beyler oyununuzu seviyorum ama son birkaç reklam biraz R dereceli. Matchton malikanesi, görünüşe göre adam kızın göğsünü ovuyor. Lütfen reklamları kontrol edin.
Bu oyunu gerçekten seviyorum. Çok sevdiğim biri. Sadece dört yıldız verdim çünkü artık belli bir seviyede olduğum için bedava jetonlar için video izlememe izin vermiyor. Bunu yaşayan başka oyuncu var mı?
Birçok reklama giden yol, ancak diğer bazı uygulamalar kadar kötü değil. Yine de eğlenceli bir oyun, ayrıca birçok ücretsiz güçlendirici ve jeton! Oynadığım diğer bulmaca oyunlarından daha çok seviyorum.
Oyunu seviyorum ama ne zaman içine girmeye başlasam reklamlar beni durduruyor. Geçimini sağlaman gerektiğini biliyorum ama reklamlar oyundan aldığım zevki öldürüyor
Bu oyunu oynamaktan gerçekten zevk alırdım, ancak birçok eklemenin bir yolu var! Gerçekten oyuna giremezsiniz çünkü ekler eğlenceden uzaklaşır!
Sıkıcı ve ilhamsız. Reklamlar ekranı sürekli dolduruyor. Daha önce hiçbir oyunda bu kadar çok reklam görmemiştim. Mide bulandırıcı. Alttaki reklam her zaman açık, her seviye arasında ve her seviyenin başlangıcından önce reklamlar açılır. Ad Blast: Temple olarak adlandırılmalıdır.
Uygulamayı kapatıp yeniden başlatarak Reklamsız sorunum düzeltildi. Ads Free ilk başta yalnızca oyunlar arasındaki reklamları kaldırdı. Ama yine de alt kısımda oyun kontrollerinin bir kısmını ve diğer yerleri kapsayan reklamlar görüyordum. Ben oyunu seviyorum. Kolay, rahat oyun.
İlgilenmediğiniz bir şeyse tıklayamayacağınız çok fazla reklamın yarattığı hayal kırıklığı olmasaydı eğlenceli bir oyun olurdu. Ücretsiz oyunlarla bazı reklamlar bekliyorum ama bu çok fazla .
Oyunu daha önce oynadım ve donmaya devam etti, bu yüzden Kaldırdım. Oynadığım en zevkli oyundu. Tekrar kurdum ve 209'da tekrar dondu. Tekrar denedim ve 89'da dondu
Bu oyunu gerçekten çok sevdim ve 2 yıl boyunca çok oynadım her seviyede 3 yıldız aldım ama sonra 1500'de bitiyor yeni seviye yok daha fazla seviyeye ihtiyacı var
Reklâm çok güzel ben çok eğleniyorum. teşekkür ederim
Block Master for Minecraft PE Underholdning uty
Gerçekten oyun gibi. 5 saniye reklamlara aldırmayın. Ama 30 saniyelik reklamlar gerçekten berbat.
Güzel, küçük bir zaman öldürücü bulmaca oyunudur. Fazla gereksiz veya tekrarlayıcı olmasını önlemek için her seviyede yeni bir şeyler eklemelerini seviyorum.
Bu türdeki diğer oyunlara çok benzer. Yine de kendi kişiliği var. Şu ana kadar biraz kolay (120 lvls) - bazı rakiplerinden daha az sinir bozucu olmasını seviyorum.
😀👍
Eğlenceli oyun, ancak reklamlar kontrolden çıkıyor. Tıklamadığım sürece kapanmayan reklamları zorlamak mı? Anında kaldırma. Özellikle de Beyaz Saray'daki o iğrenç ırkçı bir Başkanın reklamları.
Oyun eğlencelidir ancak reklamlarla sürekli kesintiye uğrar - bunların çoğu saldırgan ve şiddet içeren oyunlar içindir.
Son 4 gündür oyun beni meşgul ediyor... 450 seviye civarındayım... Seviyorum... oldukça bağımlılık yapıyor, tek sorunum oyun şu anda günde birden çok kez donuyor veya uyarı vermeden çıkıyor . bu sorun dışında.... Harika Oyun............. 13-02-2019 4 yıldızdan 1'e düştü... şimdi seviye 500'ün üzerindeyim, oyun daha önce sürekli çöküyor ve seviyelerden sonra. Şimdi bazı zor seviyeleri oynamak zorunda kalmak can sıkıcı... Etkilenmedim...
Oyunu seviyorum ama reklamlar o kadar agresifleşiyor ki tabletimi ele geçiriyor ve onları ancak oyundan çıkarak durdurabiliyorlar! Bu oyunu 5. ve son silişim!
Bu oyun çok bağımlılık yapıyor ama çok eğlenceli bir şekilde. Aldığım gün 25. seviyeyi beğendiğim gündü. ÇOK EĞLENCE!!!!!😊😊 Bu oyunu eğlenceli, şevkli ve her şeye hazır olanlara şiddetle tavsiye ediyorum.
Eğlenceli eğlenceli iyi vakit geçirme reklamları kötü değil çoğu için değil bazı oyunlarda daha fazla reklam var o zaman oyna bu oyunu oyna en azından oyunu oynarsın ve eğlenirsin o oyun yapımcıları için teşekkürler
Grafik kalitesi çok iyi. Donmuyor, güzel.
Sinirleniyorum çünkü sıkışmayı sevecek hiçbir şey olmayacak mücevherlerin hiçbiri düşmeyecek ve sonra içinde bir Tatum var sonra gidiyor ve bana senin çok yakın olduğunu söyleyen o küçük kutuyu veriyor. Hiçbir şey yapmamıştım bile, sadece oyuna başlamaya çalışıyordum.
her zaman geliştirmek için yer vardır. oyunun en üstünde çok fazla reklam ve diğer şeylerle bir acıyı kontrol eder. Sinir bozucu!
Biten her oyun beni siyah bir ekrana götürdü. Sonunda bana başka bir oyun verecekti. Rahatlamak için oynuyorum ama yapamıyorum çünkü bu beni sinirlendiriyor. oyun gitti
Uzun zamandır oynadığım ilk yeni oyun. Grafikleri ve renkleri seviyorum. Ve başka bir seviyeye geçmek için geçmeniz gereken bulmacalar. Eğlence eğlence Eğlence
Jewel Blast : Temple Dėlionė mnbx
Bazı reklamlar oynandıktan sonra çıkmak imkansız ve puanlamada çeşitli küçük hatalar var.
süperrrrr
Oyuncak patlamasına dayalı loosley. Bununla birlikte, sadece eğlenceli olan, aşağı yerine yukarı veya yana doğru kayma gibi bazı ek özelliklere sahiptir. Ekler iğrenç hale gelene kadar grafik ve oyun gerçekten güzel. Ekranlar ilk başta eklentiler arasında hızlı hareket eder, ancak ilerledikçe daha agresif hale gelir ve onlardan kaçmak için daha az seçenek olur. Bu açıdan zevkli DEĞİL.
Şimdiye kadar oyunu beğendim. İyi bir miktar reklam var ama bu olağandışı değil. Bir sorunla karşılaşırsam, bu gönderiyi düzenlemek için geri geleceğim.
Bu gerçekten eğlenceli bir oyun ama çok para harcamazsanız, oyun oynamaktan çok reklam izleyerek zaman harcarsınız. Bu, sonunda beni yıpratacak ve silmeme neden olacak hayal kırıklığı yaratan özellik olacak.
Çok güzel bir uygulama.Ücretsizken oynaması çok güzel.Sanırım kullanıcıya bir önerim olacak.Reklamlardan rahatsız oluyorsanız oyun oynarken interneti açmamalısınız.Hepsi bu kadar.
Çok fazla reklam olduğu için bu oyunu kaldırdım...Ekleme olmadan 2 seviyeden fazla oynayamıyorum...Ve diğer oyunların çoğunda olduğu gibi reklamları ortadan kaldırmak için oyun için satın alma seçeneği yok. Tüm sinir bozucu reklamlar olmasaydı, ona 5 yıldız verirdim ve büyük olasılıkla oyunu sadece reklamlardan kurtulmak için 4,99 $ gibi bir fiyata satın alırdım... çünkü oyun gerçekten eğlenceli ve oynaması kolay.
Oyun bağımlılık yapıyor, düşüşte oyun oynadığınızdan daha fazla reklam izliyorsunuz.
Reklamdan vakit bulursak oynayacağız ama yok bu kadarda olmazki vurulmaz reklamı koyuyorsunuz bitene kadar kaldıramıyoruz da alın oyununuzu oyununuzu eğitmek için ye devam etmek için yok hep reklam
Bir ara güzel bir oyundu ama şimdi oyunu her açtığımda kaybolmayan bir eklenti alıyorum ve oyuna girebilmek için 2-3 kez kapatıp açmam gerekiyor. Kaldırma.
5 yıldız vermeyi çok isterdim ama her seviyenin ne kadar kolay olduğu üzücü. Seviyeler oynadıkça daha da kolaylaşıyordu.
Sevdim... seviyelerim bitene kadar!! Lütfen acele edin ve yeni seviyelerle güncelleyin, şimdiye kadar favori oldu. Reklamları bile çok dert etmeyin.
İyi oyun! grafikler gerçekten başarılı. Oyun, oyundan zevk almak için tasarlanmıştır.