Post by therpoffnascgestmumb on Mar 7, 2022 19:18:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shapik: The Moon Quest ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shapik: The Moon Quest IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sonsuz puan ▞▞▞
▞▞▞ Shapik: The Moon Quest 2022 version ▞▞▞
😀❤🇹🇷😀😀❤👍
En Kolay Bulmaca , Acıklı dokunuş tepkisi , Sıkıcı akılsız ve kısa hikaye, Mükemmel grafik ve müzik ... Genel olarak para israfı ...
Oyunun kilidi nasıl açılır? Her dokunduğumda. Hiçbir şey değişmez.. Oynamak istiyorum.
Ben sadece 5-10 menit oynuyorum, gerçekten iyi bir bulmaca oyunu Gerçekten çok seviyorum bu oyunla ilgili her şey mükemmel
çok saçma
oyun efsane ben 1inide bitirdim 2 yi bilmiyom suan yukleniyor uzun lafin kisasi oyun muq
Bu sadece bir demo. Ödeme duvarına ulaşmadan önce yaklaşık 4 seviye oynayabilirsiniz. Bu nedenle Shapik'teki puanımı da 5 yıldızdan 1'e değiştiriyorum.
Oynadığım ilk birkaç bölüm için: oldukça havalı ve ilginç. Daha ileri gitmek için para ödemem gerektiğini bilseydim başlamazdım.
Hikaye müzikler oynanabilirlik çok keyifli bir oyun yolculuğuna değer
İlginç oyun 👍
Herşeyi bilseniz bile 2.5 bir oyun oynama süresi var Eğer youtubeden falan bakmazsanız bu oyununuzu 2 ay gibi yaparsanız ;D
İnanılmaz sanat eseri. Aferin ve devam et!
Harika. Bu oyun harika. Bunu sevdim.
Shapik: The Moon Quest Przygodowe xhw
Oldukça atmosferik, müzik ve tasarımlar harika. Kontroller ekranım için biraz fazla küçük. Я когда-то давно или в стиме, или в гугл плее увидела первого Шапика, он ее рекомендовал каосук парурж, Помню, что вроде бы прошла ее, мне понравилось, но все очень лагало и сюжет я как-то не полнопнятью. Сегодня увидела на хабре статью про вот этого Шапика и сначала даже не поняла, что разработчик одотин. Творческих вам успехов!
Oynamak için öde.
Reklamlarla oyunu ücretsiz hale getirin
GB ne lan oha
Harika oyun. O eski okul hissi var. Eserler ve müzikler çok iyi. Gelecekte ek bir içerik umuyoruz.
Bölüm 11 donma düzeltildi, oyun harika çalışıyor, teşekkürler!
tam oyunun kilidini açmak için 110 rs ödüyorum ama oyunun kilidini açmıyorum ama borçlandırılan miktar
Genelde oyun tarzım değil ama bundan gerçekten keyif aldım. Bir yol bulmak için Google'a gitmem gerekti. Bazı oyun içi ipuçları iyi bir fikir olabilir. Ama bunun gibi daha fazla oyun bulmayı çok isterim!
oyun keyfi
Keyifli bir bulmaca oyunu - arkanıza yaslanın ve rahatlayın çünkü hızlı olmaktan çok tuhaf - daha fazla lütfen!
Bu ücretli oyun uygulaması mı? Tam sürümün kilidini açmak mı istiyorsunuz?
Bu tarz oyunları çok seviyorum bu tarz oyunlar üretmeye devam !!
Eğlenceli ve ilginç bir oyundur. çok fazla seviyorum
İyi
Çok kötü parasız olanlar noracakeee oynamayacağım bbbbbbeeerrrrr bbbbbaaaaaaaTtttttttt Ama bir yıldız verdim
Güzel ve eğlenceli. Sizden ödemenizi istemeden önce oyunun daha uzun sürmesini diliyorum.
Shapik: The Moon Quest アドベンチャー rgcm
Çok güzel sadece biraz zor oda zaten oyun da olmasi gerek yinede çok güzel
Fashion Show: Makeup, Dress Up Szimulációs játékok eewn
Ben dünyadaki tehlikeli adamım
Shapik : Ay ... Bu uygulamaya oy ver
İyi oyun
Habr'dan merhaba!
Bazı bulmacalarda bir atlama düğmesi ile gerçekten yapabilirdi. Küçük bir mobil ekranda doğruluk 1uite zordur. Işık kutudan geçtiğinde doğru zamanda tıklamanız gereken dönen bulmacayı geçemiyorum. Oldukça sinir bozucu!
İYİ 🎮...İyi Grafikler..hikaye güzel..Bulmaca Ekstra😖 Henüz Kolay Pisy😗...Pekala, Moon'un Made of 🧀...🥲 Genel olarak Oynaması Keyifli...
Dürüst olmak gerekirse, oldukça sıkıcı. Yavaş tempo ve bulmacalardan önce görüldü. ücretsiz değil
Bu oyunla ilgili her şeyi sevdim.
Özgür
Harika. Tek kelimeyle harika 🗣💖💖💖🔥👌
Nefret
Bir yıldızı bile hak etmiyorsunuz!!! Oyunun ortasinda devam etmesi için gercek para gerekli ilk basta eglenceliydi ama tam oyuna alistiginizda parayla devam etmek gerekiyor BERBATTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!! Birde cok uzunsurede yukleniyor hiç ama hiç tavsiye etmem indirdiginize pisman olacaksiniz👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎sinirden olucem simdi!😤
Bu oyunu yaratmak için inanılmaz bir çaba. Mükemmel değer. Yeterince uzun, yeterince zorlayıcı. Güzel.
Çok güzel oyun!
kutsal evet
tam oyun nasıl açılır?
Güzel oyun. Harika görünüyor ve kulağa hoş geliyor. İlkini sevdim ve bu her yönden daha iyi.
Oyun o kadar eğlenceli ve bedava ki bulmaca çok havalı 😎