Post by crypinovoutpoc on Mar 7, 2022 0:45:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Score! Hero 2022 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Score! Hero 2022 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood palju münte ▞▞▞
▞▞▞ Score! Hero 2022 2022 version ▞▞▞
Terve GB ühe värskenduse jaoks, mis on veaparandused. ma ei saa aru .
Verr6 suurepärane ja suurepärane mäng ....lihtsalt, et tal pole enam elu 😊 Oleksin tänulik, kui elus tuleb juurde
가볍게 배우는 일본어 여행 및 지역정보 pwn
See on hea, kuid seal pole eelmeeskondi ja mõned tasemed on lihtsalt lollid. Neil pole ka piisavalt rahvusvahelist kraami.Peale la liga oli parem Bundesliga, Jupiter League ja eradevise litsentsimise tulemus kangelane 1. Ja tarbetu draama kangelase Mackenzie ja Gibsoni vahel
Score! Hero 2022 İdman srs
Nad peavad lisama Premier League'i ja SPFL-i
Mulle meeldib see mäng väga ja ma mängin seda peaaegu iga päev. Mõned väikesed täiustused muudavad selle täiuslikuks, näiteks lasta mängijal edasi mängida hoolimata sellest, et vastase kaitsja saab veerandi varbast pallile, või lasta teil tulistada tagasilöögilt. Aga ma annan sellele 5*, sest ma mängin seda hommikul esimese asjana ja õhtul viimasena. Loodame, et karjäärirežiimil tuleb rohkem tasemeid, Infinity režiim muutub natuke igavaks (aga haige mängib ikka 100%)
Te ei saa kunagi võita ühtegi pealöögi ja kui vastane puudutab palli, jääb teie mängija lihtsalt seisma, nagu pall oleks minema löödud ja kaotab ühe minu elu
Väga aeglane mäng ja puhverdamine on pidev
Kui oleks null täht, paneksin selle sisse, ma ei saa isegi seda mängu mängida, mida proovin, kuid see lööb mu välja
Liiga keeruline! Iga mäng peab olema lõbus, see on tüütu! Kui teil on vaja nädalat, et läbida üks tase mõttetu kuulmissüsteemiga ja teie vastased on ilmselgelt paremad, on see kurb kogemus! Aitäh, desinstallisin!
halb,tuim graafika Mängin seda mängu 1 aasta tagasi, mis on värviline ja hea graafikaga kui tänavu(2021) graafika.
Lõbus mäng, kuid mõnikord tüütu, sest peate minema tagasi esimese rünnakuni
Mulle meeldib see, kuid südamesüsteem on väga loll. See tähendab, et ootan 30 minutit kuni 1 tund, et saada süda tagasi vaid 10 minutiks mänguks, võib-olla isegi vähem? Kui arendajad seda ei paranda, olen sunnitud desinstallima .
Hea mäng. Kuid edenemise lähtestamiseks pole võimalust. Nii et olete alguses valitud Avatari juures kinni.
See on tõesti tore mäng, kuid rohkem uuendusi, nagu palli tulemise äratundmine
Palju parem graafika ja mitte nii konstrueeritud kui Score Hero 1, see on geniaalne mäng
AI on endiselt halb. See on täpselt nagu originaalmuusika kangelane.See võib kindlasti kulutada palju rohkem tööd
Hea aja tapja, kuigi 1 tärn on see, et mängus pole midagi põnevat, see on sisuliselt järjekordne jõudeolev mäng, millel lihtsalt klõpsate ja libistate edasi. Kahjuks A stsenaarium ebaõnnestub, kui vastasmeeskond palli ära varastab. Stsenaarium ebaõnnestub ikkagi, isegi kui teie tegelane või meeskonnakaaslane võtab palli uuesti või tabatakse ja teine meeskonnakaaslane liigub palliga, muutes mängu mõiste "lõbus mäng" väärtusetuks.
See on hea mäng, kuid mõnikord saad sa palli kätte ja nad nabivad selle sinult kohe ära, kui see ei peaks juhtuma
See on hea rakendus, kuid ma tahaksin, et loomisettevõtted sõlmiksid sidemed Inglismaa ja Prantsusmaa tippklubidega, et mängus osaleda!
Esimene mäng oli väga lõbus ja tõrkeid ei olnud palju, kuid kui ma seda mängu esimest korda mängisin, läks see tõrgeteta, ma ei saa praegu edasi minna, sest see ei võimalda mul nime tegemise stseenist mööda minna.
halb graafika, kuid mängu on tore mängida, kuid graafika parandamine on väga halb
Vajab paremat graafikat ja paremaid pisidetaile
Suurepärane mäng, kuid vajab värskendamist, hakkas hiljuti kõvasti kokku jooksma ja on peaaegu mängimatu, samuti pole pikka aega uusi tasemeid
Te peate selle lolli mängu parandama. Ma löön palli seal, kus pall ülemises nurgas ja väravavaht on nagu teisel pool väravat ja kuidas see saab plussis, kui ma löön selle kellegi poole ja see veereb, nad lihtsalt löövad seda välja ja isegi ära tilguta seda tagasi
mäng mulle meeldib, kuid taust pole selge, see on hägune, kuid mulle meeldib enne skoorikangelast see uue versiooni taust pole hea
Hindan kolmandat korda. Millegipärast kaob mugavalt ära.
See muudab mängud juhuslikult nii kiireks, et te ei saa korralikult mängida. Väga vigane, vajab selle parandamiseks värskendust ja võib-olla kõrgemat reitingut.
Selles mängus on teha nii palju parandusi, et see on šokeeriv. Kui mängija kaotab palli, kuna vastane seda puudutas, miks ma pean kogu taseme uuesti alustama, kui näete selgelt, et pall on võtmiseks olemas!!!!!! ! Ajab sind lihtsalt mõistuse kaotama! ja mängija liikumine kui annan mängijale söötu, miks peaks ta kohati palli juurest eemalduma, selle asemel, et palli võtta!! Kõige elementaarsem personal ümberringi!!!!! PARANDA OMA MÄNG!
Mäng on korralik ja lõbus, kuid tehisintellekt on selle tugevalt hävitanud. Minu mängija tehisintellekt on enamuse ajast täiesti laisad ja aeglased, samas kui kaitsjad on lihtsalt liiga head.
Üks tärn peaks lihtsalt olema 0,000001. jookseb kogu aeg esimesel tasandil kokku
Iga jalgpallifänn naudiks seda, sellel on varajane fifa vibe absoluutne klassika
Graafika on väga hea, kuid mängus on enamik etappe väga rasked, see tähendab, et väravavaht sukeldub 10–15 jala kaugusele, et peatada mu löök, tähendab, et mängus võib juhtuda võimatuid asju, kõige ebatõenäolisem on siis, kui olime oma südamest täiesti lahti. Mängus väga oluline, kuid mäng põhineb täielikult rahal...
Lihtsalt kuulge, et annan sellele mängule 4 tärni, sest see mäng on parim, sest kuna ma ei raiska oma aega muudele sõltuvust tekitavatele mängudele, olen selles mängus 71. tasemel.
Alguses oli lõbus, siis oli palju viga, nagu ei saa tikku sisestada
Ma annaksin sellele null tärni, kui saaksin, kui see kellegi lemmikmäng, siis miks ei peaks südamesüsteem seda mängima, eemaldaks südamesüsteemi ja määraks raskusastme, et inimesed saaksid seda hõlpsalt mängida ja lõbutseda
AI pole suurepärane. Vastaste hoidja on igas mängus maailmatasemel
Kohati masendav, sest teised mängijad ja väravavaht teevad uskumatuid tõrjeid ja vaheltlööke. Saate veeta tasemel vanuseid, sest näib, et iga taseme läbimiseks on ainult üks viis
Palju probleeme. Mäng on üsna nauditav ja sõltuvust tekitav, kuid sellel on lihtsalt nii palju probleeme. Nagu esimeses mängus, on ka väravavahid liiga OP-d. Tundub, et nad muutuvad supermeheks ja lendavad lihtsalt palli päästma. Teie meeskonnakaaslased on liiga rumalad. Ma üritan neile edasi anda, kuid nad lihtsalt jooksevad minema. See ajab mind tõesti marru. Kui söödad palli oma meeskonnakaaslasele, proovivad nad seda lihtsalt ignoreerida. Kaitsjad on sama OP kui väravavahid. Selle kaitsjad ei halasta.
Ma tean, mille peal see mäng mängima peaks, aga minu s9 puhul jääb see maha ja jookseb pidevalt kokku
Algoritm asetab teid kohtadesse, millest te kunagi skoori ei saa, ja see ajab mind hulluks
Väsisin ja tüdinesin peale 1 nädalast mängimist. Mäng on liiga piirav. See annab teile vähe võimalusi takistustest mööda hiilimiseks ja väravate löömiseks. Ja asjaolu, et see pole õige jalgpallimäng, muudab selle igavamaks. Sööt meeskonnakaaslasele ja ta lihtsalt seisab seal, kuni vastane sekkub, olenemata sellest, kui täpne su sööt on.
Minu arvates rahapaja. Peale selle, et te ei saa valida, milliseks meeskonnaks soovite saada. Üle kõige 5 tärni.