Post by crypinovoutpoc on Mar 7, 2022 0:39:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Attack (Premium) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Attack (Premium) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ valódi pénz ingyen ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Attack (Premium) 2022 version ▞▞▞
Szerkesztette: _$;#;#6$&-:$;;6$-;!&$&$;$- Ez egy nagyon jó játék, még a nagymamám is játszik vele
Remek játék 🔥🔥... de van egy problémám, hogy a facebook bejelentkezés nem működik. Hogyan tudom ezt megjavítani plz
Block Master for Minecraft PE Underholdning ere
Ne dolgozz, a tutorial soha nem indult el, az idegenek soha nem jöttek be, kérlek segíts
A játék frissítése miatt nem is tudunk többet játszani. Az 1. hullám után nem jön több ellenség. Egyes területeken nem jönnek hullámok, javítsák ki
Korábban is játszottam vele, de a régi tabletemnél 3 képkocka/perc
Az egy jó játék
Jó, de 5 csillag az érmékért, ez nevetséges. Szerezze meg az 5 csillagot, ne vesztegessen meg embereket. De összességében remek játék
A játék végtelenül szórakoztató játék. Fokozatosan kihívást jelent a mo4e számára.
Csak- Miért ingyenes?!
Nem működik
Sokan jutalmazzák egy NAGYON kihívásokkal teli nagyszerű játékot
Ez a játék elkapta a magzatot, majd felsikoltott
Utolsó boss nehéz, de a játék
Nagyon rossz játék Minden második nap frissítés 🤣🤣🤣
Galaxy Attack (Premium) Arcade dpe
alapdíj
Tudod, hogyan lehet új űrhajót szerezni, és mindig megzavar minden alkalommal, amikor játszom, amikor elkezdem, akkor egyszerűen megöl
Ez egy szórakoztató játék. Az egyetlen kifogásom az a tény, hogy ennek a játéknak van energiarendszere. Így ha egyszer elfogy az energiád, a játék unalmas, mert nem tudod előrehaladni a kampányban.
Miért nem működik? Fizetős játékos vagyok, de most az utolsó frissítés után egyáltalán nem működik. Szóval hamarosan valami.
Galaxy Attack (Premium) Arcade dpe
Nagyon nagyon jó játék Én csak ajánlani tudom😍
Ez egy nagyon jó játék, nem sokat panaszkodok
Nem működik! Hála istennek nem fizetek érte! Elindul az első hullám, de biztosan elmentek egy pimasz nandos cusra, és soha nem érkezik idegen!
Ez a játék szórakoztató volt, ha tudsz játszani. Frissítéskor ellopja mindazt, amit beletettél, és kizár, és elveszíted az összes befektetett pénzt. Ez egy átverés, és nem fognak válaszolni neked. NE KÖLTÖLJ EGY FELTÉTET ERRE A JÁTÉKRA, MÉG ELLOPJÁK!
Nem is értettem, de azt mondom, nagyon vicces, hogyan ment 099-től 00-ig lol
szabad volt; egy fillért sem ér. Unalmas, semmi sem hasonlít az eredetihez.
Letöltési probléma
Nagyszerű klasszikus stílusú űrlövő
A játék önmagában is szórakoztató. De a pvp nagyon frusztráló tud lenni. Már csak egy hónap van a játékból, és a játékosokkal állok szemben a legendás hajóval. Tehát 6 hullámot gördítenek előttem, mielőtt még elérném a 3. hullámot. És az egyetlen módja annak, hogy elkapjam őket, ha 99 dollárt költök a saját legendámra. A szomorú rész az, hogy a pvp igazságos. Igen, a játék első 6 másodperce.
A srácok frissítik ezt a Premium alkalmazást? Nem tudok pvp-t játszani, ha nem frissítek.
Galaxy Attack (Premium) Arcade ndo
Nagyon egyszerű, de szórakoztató😘
Eddig jó. Modern felfogás egy régi klasszikust.
Wrost játék, időpazarlás alkalmazás.
Jól van. Csak értékelje az érmére
Fantasztikus Toltel játék, mindig is játszottam ezzel a játékkal, nem tudom, miért szeretem ezt a játékot, csak egyszer játszottam vele? soha ne hagyd abba a játékot
Neked is.
szemét ez a játék és abi. Abi ellopta a VIP 1 pénzemet, és letiltotta a készülékemet.
Szuper és idegesítő
Ezt a játékot nagyon szórakoztató darálni, csak jobb párkeresésre van szüksége a pvp-jéhez
Hadd játsszak az ffs játékot. Nem érdekelnek a pörgések, a kristályok vagy mi más
Rossz Ez egyszerűen nem szórakoztató, hogy szerezze be az ingyenes verziót, valószínűleg ugyanaz
Jó játék
Galaxy Attack (Premium) Arcade ndo
MEGINT ÚJABB HÜLYE FRISSÍTÉSEK.. azt hitted, hogy a harci erővel párosítunk? akkor miért vagyok egy túlerős játékossal párosítva? igazságos-e 200k-t 900k CP-vel párosítani? huh??? 😡
Nagyon szórakoztató játék, thr ingyen eladó xd még mindig nagyon jó ingyenes VIP
Miután letöltötte a lerobbant lebontott értéktelen lerobbant, nincs jó alkalmazás, nem fog telepíteni. mi van ezzel? Meg tudod vagy fogod javítani? Kipróbáltam és próbáltam most nem tudom megnézni ezt a hirdetést, amíg meg nem javítod a sajnálatos dolgaidat!
Nem telepíthető
Frissítésre van szüksége Freezing
A legutóbbi frissítés után ez az alkalmazás nem játszható...Mi történik a vezetőség ppl-vel ennek az átkozott játéknak? Nem tervezik megoldani ezt az átkozott problémát?
Nagyszerű játékélmény, és felülmúlta az elvárásaimat. Folytasd a nagyszerű munkát!!
Eddig szórakoztató játék.