(Android/iOS) Within VR - Cinematic Virtual Reality goljufije glitch gold
Mar 7, 2022 0:20:35 GMT -5
Post by crypinovoutpoc on Mar 7, 2022 0:20:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Within VR - Cinematic Virtual Reality ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Within VR - Cinematic Virtual Reality IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Within VR - Cinematic Virtual Reality 2022 version ▞▞▞
Resnično želim, da to deluje.. Video se predvaja morda vsakih 4 do 5 sekund, vendar preveč zamika.. Če ga uporabite na droid turbo, upam, da boste lahko ugotovili razlog
Zelo priporočam. Nekaj kakovostnih stvari v aplikaciji za ogled, ki pokrivajo celo vrsto interesov. Zelo dobro s poceni slušalkami VR.
Predvajalnik deluje 2 sekundi in se zruši, v nekaterih primerih požene cel film, drugi se sploh ne zaženejo
Od vseh aplikacij Cardboard, ki sem jih preizkusil, sem si najbolj upal na to. Končno nekaj kakovostne/umetniške aplikacije, ki bi jo lahko sedel in pogledal. A temu seveda ni bilo tako, saj videoposnetek dosledno zaostaja vsakih nekaj sekund. Upajmo, da se bo to posodobilo za dobro delovanje na napravah 5.0.
V notranjosti je dobra aplikacija ... AMPAK sem popolnoma razjed, katatonika je izginila :-( kdo ve, kje jo lahko prenesem? Nikjer je ne najdem!!!!
Odlična kakovost in odlična brezplačna vsebina!
ločljivost je premajhna, da bi karkoli videl, na mojem HTC One M7 ni zaostankov, vendar je slika tako nizka ločljivost in zamegljena, da ni vredno.
Video je v redu, zvok pa je zelo slab. Res sem želel, da bi to delovalo
Pri poskusu ogleda 3d se ves čas zruši
Videoposnetek se bo ves čas ustavljal in tudi zvok je imel težave. Imel sem odlično izkušnjo s svojimi prijatelji Note 4, vendar sem razočaran, da ne deluje dobro z mojo Galaxy 4. Prosim, poskrbite, da bo to delovalo!Če bi bilo, bi dal 5 zvezdic
Zelo mi je všeč, da ta aplikacija odlično deluje z očali vr
Brez možnosti konfiguracije, omejena knjižnica, počasni prenosi.
ni mogoče ustaviti prenosa video posnetkov !!
Kakovost je izjemna, včasih se blaži, večino časa pa je gladka. Zelo dobra aplikacija 👍
kjer je katatonična
Vsakič, ko ga zaženem, uniči mojo galerijo z dodajanjem datoteke nomedia na slabem mestu. Ročno moram izbrisati datoteko, počistiti podatke iz predpomnilnika v procesu Media Storage in znova zagnati. Nato bo galerija ponovno skenirana. Diagnoza je trajala eno uro... Drugače deluje dobro!
Imam najnovejši droid turbo in očitno to ni dovolj konjskih moči za ta videoposnetek, čeprav druge zmogljive aplikacije delujejo dobro. Zaradi preskoka je video neuporaben. (ne uporabljam slušalk Bluetooth)
Zelo zelo kul aplikacija.tako dobro narejena. Verjetno najbolj razburljiva in res najbolj neverjetna zgodba, ki si je nisem mogel predstavljati, da bi hodil v njegovih čevljih, je bila tista "Vzemi me domov". Želiš misliti, da imaš slab dan. ali mesec.Kaj pa slabo leto 2020? poskusite ..."iti spat pri 18 letih in se zbuditi pri 60." Naj bo to prva, ki jo gledate.
Kako lahko dobim dostop do njega?
Izgleda dobro, vendar preprosto ne deluje. Zruši se vsakič, ko poskusite pretakati. Prosimo, popravite ga, saj izgleda, da je res kul, ko deluje.
Mislim, da je dobro, vendar se mi je zdelo dolgočasno
Prvi film, ki sem ga poskusil, je deloval (vesoljski sprehajalec). Noben film, ki sem ga poskusil po tem, ni. Vedno se prikaže sporočilo "filma ni mogoče naložiti". sramota.
Komaj predvaja video na vr kartonu
Odlična izkušnja s to aplikacijo VR. Imate možnost gledanja videoposnetkov, s slušalkami VR ali brez njih. Upajmo, da bodo razvijalci nekega dne vključili več videoposnetkov in implementirali igre.
Izgleda v redu, vendar se ne morem znebiti zanosa. Samsung S4. Odstranjeno. Ne deluje v S7 edge
Zelo dobro kurirana vsebina. Vse visoko kakovostno!
Čudoviti in čudoviti videoposnetki VR za predvajanje na vaših slušalkah VR. Zelo priporočam
Nameščen, prenesen film se ne bi zagnal v načinu google box. Zato ne morem pregledati nečesa, kar ne deluje. Iskal sem rešitev ali popravek, zdi se, da za to aplikacijo ni podpore.
Precej kul animacije, samo želim, da bi imel način AR za vašo kamero, da bi lahko videli stvari v svoji okolici. Sicer pa dobra aplikacija, videoposnetki se včasih ne zaženejo in se zatakneš ob gledanju črnega zaslona. Ko deluje, pa deluje dobro.
Nobene igre ni mogoče prenesti. Kar naprej govori, da je v čakalni vrsti
Odlična aplikacija in videi. Statve. Super na mojem kartonu. To je bila prva kartonska aplikacija, ki sem jo dobil pred nekaj meseci, vendar še vedno čakam na izdajo naslednje, saj traja predolgo!
Dobro opravljeno!
Within VR - Cinematic Virtual Reality Розваги yzak
Ne moreš se boriti proti zombijem z Neganom vse kar vidiš je, da napada zombije 2 minuti, kot bs
Aplikacija je pravilno nameščena in zagnana. Vendar ne prikazuje nobenega videa, samo črn zaslon. Kakšen predlog, kako to popraviti?
To je najboljša virtualna resničnost, ki jo lahko najdem v Trgovini Play, hvala
Vsak videoposnetek, ki je večji od 1 Gb, se ne predvaja. Ko odprete te videoposnetke, se je aplikacija Within samodejno zrušila in prenehala delovati. Zelo razdražljivo
Odlična vsebina! Aplikacija nemoteno deluje v sistemu Android 12. Edina kritika je, da si želim, da bi lahko brskal in izbiral vsebino s slušalkami
Od zadnje izdaje je na ikoni obtičalo eno samo obvestilo 1. Počistil predpomnilnik in celo znova namestil in ne bo izginil.
Полиглот. Английский язык. Lite Læring wat
Within VR - Cinematic Virtual Reality Hiburan ylrw
Odlično in brezplačno, brez pritožb! Odličen mali prenos.
Žiroskop se zazna z zamenjano osjo: levo/desno namesto gor/dol. Tudi upodabljanje VR je napačno, saj so prikazane samo navpične črte.
To je NAJBOLJŠA vr igra vseh časov!! Zgodbe so tako pozitivne, pogled je jasen in s to aplikacijo ni nič narobe. 😍
Vsekakor med najboljšimi priložnostnimi doživetji vr, še vedno z nakupom gledalca sanjarjenja, čeprav je bil ukinjen zaradi užitka na turneji po Beli hiši ali Mozartovem koncertu v preprostem dostopnem vr. Kljub nepopolni ločljivosti je uporaba s pixel buds in telefonom pixel 4a veselje.
Ne bi naložil videoposnetkov, potem ko sem jih prenesel v svoj Samsung Note 4. Moj zaročenec si je lahko ogledal TED demo na svojem IPhone 6s in izgleda neverjetno! Popravite napake in imate nekaj Ogromnega! Komaj čakam, da se vrnem in odidem, in neverjetno oceno.
Nexus 6, videoposnetki zamikajo, kar kvari izkušnjo
Dobro je deloval na nexusu 5, vendar je na meizu mx4 črn zaslon in izrez zvoka. Druge aplikacije VR delujejo.
Najbolj osupljivo lepa aplikacija, ki sem jo našel za Google Cardboard. Ljubim to. SOVRAŽIM, da tega ogromnega prašiča ne morem premakniti na svojo kartico SD. Aplikacija in en sam NYC video je skoraj 700 MB.
Popolnoma čudovite slike. Odlična vsestranska izkušnja. Vsekakor bi to priporočal vsakomur.